Η Paidi είναι μία γερμανική εταιρεία με ελληνικό όνομα, αφού, όπως καταλαβαίνετε η λέξη έχει τη ρίζα της στην ελληνική λέξη παιδί! Η εταιρεία παρουσίασε, πρώτη στον κόσμο πριν από 75 χρόνια, την πρώτη βρεφική και παιδική κούνια, βιομηχανικής παραγωγής.

Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιδικών επίπλων στον κόσμο, διαθέτοντας έπιπλα για όλες τις ηλικίες τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους και εξελίσσονται, ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού. Η γκάμα της περιλαμβάνει κούνιες, αλλαξιέρες, υπερυψωμένα (loft), junior κρεβάτια, κουκέτες αλλά και γραφεία και καρέκλες γραφείου, για μεγαλύτερα παιδιά.

Τόσο η σειρά Childrens World, που αφορά σε βρέφη και μικρά παιδιά, όσο και η Kidsworld, που αφορά σε μεγαλύτερα, αλλά και η Bufallo Land, που περιλαμβάνει τα έπιπλα γραφείου, έχουν σχεδιαστεί δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, την εργονομία και την φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Τα κρεβάτια της σειράς που δέχονται στρώμα 90 X 200 εκ., διαθέτουν δύο επιλογές στη βάση του στρώματος, την Standard και την Comfort που βλέπετε εδώ.
Η πρώτη διαθέτει 16 εγκάρσιες μπάρες ενώ η δεύτερη διαθέτει 28 και διαθέτει ενίσχυση στο μεσαίο κομμάτι με 5 διπλές μπάρες.
Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ζώνη στήριξης στη μέση για περισσότερη αντοχή.


Όλα τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να συνοδεύσουν το παιδί για πάρα πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και πολλά μέρη κάθε σειράς συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και με προϊόντα από τις άλλες σειρές, κάποιες φορές, μετατρέποντας το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό η ακόμα και σε εφηβικό! Γιαυτό και η PAIDI εγγυάται 5 χρόνια διαθεσιμότητας στα πάντα, υποστηρίζοντας έτσι το σλόγκαν «ευέλικτα έπιπλα, που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί».

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Juniors

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram