happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Βρείτε μας στο Facebook
Κατάστημα Χαλανδρίου

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε το πρώτο Τρίκυκλο στην Γλυφάδα, πίσω στον Φεβρουάριο του 2002, έγινε φανερό, λίγο απρόσμενα, ότι θα προσέλκυε κόσμο από τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Όταν μετακομίσαμε τον Ιανουάριο του 2005 στην Λ.Ποσειδώνος, η τάση αυτή ενισχύθηκε και μάλιστα, ακουστήκαν τότε και μερικά... ευγενικά παράπονα, γιατί δεν ανοίξαμε ένα τόσο ωραίο και μεγάλο μαγαζί, που αλλού, στα βόρεια!

Σήμερα και έναν χρόνο ακριβώς μετά την μετακόμιση του «νέου» Τρικύκλου στο κατάστημα του Αλίμου, όλοι όσοι μας τιμούσαν τόσα χρόνια με το να μπαίνουν στον κόπο να διασχίζουν την Αθήνα για να μας επισκέπτονται, επιτέλους δικαιώνονται!

Ανοίξαμε νέο κατάστημα επί της Λ.Πεντέλης 104, στο Χαλάνδρι, με εύκολη πρόσβαση από παντού, μέσω της Αττικής Οδού. Κόντρα στους καιρούς, στον φόβο και την ανασφάλεια, δημιουργήσαμε ένα χώρο 420τμ, που πιστεύουμε ότι φέρνει μία νέα άποψη, στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο.

Ένας χώρος που αντανακλά το design των προϊόντων μας και μπορεί, επιτέλους να φιλοξενήσει το concept μας σε όλο του το εύρος. Ένας χώρος που αποδεικνύει ότι ένα ειδικό, niche concept, δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μικρό, αλλά μπορεί να απλωθεί σε διαστάσεις... πολυκαταστήματος!

Εδώ μπορεί κανείς να βρει μία πλήρη γκάμα με τα περισσότερα από τα high end brands βρεφανάπτυξης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, διεθνώς. Εταιρείες όπως η νορβηγικές BeSafe και Stokke, η βρετανική iCandy, οι ολλανδικές Mima, Difrax και Bugaboo, η σουηδική Babybjorn, η αμερικάνικη Boon, οι δανέζικες Sebra και Done by Deer, όλες κορυφαίες στον τομέα τους, σχηματίζουν μία πολυεθνική dreamteam, υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Η πλήρης ανάπτυξη του κάθε brand σε συνδυασμό με το έμπειρο και επαγγελματικό service μας, θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Τρίκυκλο παρουσίασε πρώτο απ’όλους, στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα από αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα, δημιουργώντας ουσιαστικά την high end αγορά της βρεφανάπτυξης στη χώρα μας.

Από τα πρώτα 26 τετραγωνικά της Γλυφάδας, μέχρι και τα 600 των δύο σημερινών μας καταστημάτων, ο δρόμος ήτανε μακρύς και δύσκολος, με τα πάνω του και τα κάτω του και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να εμπνέουμε δηλαδή τους νέους γονείς και να κάνουμε τα παιδιά τους πιο χαρούμενα. Κι όλα αυτά τα χρωστάμε σε σας που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!

Σας περιμένουμε στο Χαλάνδρι, να τα πούμε και από κοντά!

Διεύθυνση
Λεωφ. Πεντέλης 104
15234 Χαλάνδρι
Τηλ.: 216 8003 188
Fax: 216 8003 189
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
10:00 - 18:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
10:00 - 21:00
 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram