Η Paidi είναι μία γερμανική εταιρεία με ελληνικό όνομα, αφού, όπως καταλαβαίνετε η λέξη έχει τη ρίζα της στην ελληνική λέξη "παιδί"! Η εταιρεία παρουσίασε, πρώτη στον κόσμο πριν από 75 χρόνια, την πρώτη βρεφική και παιδική κούνια, βιομηχανικής παραγωγής.

Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιδικών επίπλων στον κόσμο, διαθέτοντας έπιπλα για όλες τις ηλικίες τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους και εξελίσσονται, ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού. Η γκάμα της περιλαμβάνει κούνιες, αλλαξιέρες, υπερυψωμένα (loft), junior κρεβάτια, κουκέτες αλλά και γραφεία και καρέκλες γραφείου, για μεγαλύτερα παιδιά.

Τόσο η σειρά Childrens World, που αφορά σε βρέφη και μικρά παιδιά, όσο και η Kidsworld, που αφορά σε μεγαλύτερα, αλλά και η Bufallo Land, που περιλαμβάνει τα έπιπλα γραφείου, έχουν σχεδιαστεί δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, την εργονομία και την φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Για τα κρεβάτια της σειράς που δέχονται στρώμα 90 χ 200 εκ., υπάρχουν αρκετές επιλογές μοντέλου.

Το μοντέλο Federkern διαθέτει ελατήρια σκληρότητας 2, χρησιμοποιείται στη μία του πλευρά έχει άριστο εξαερισμό, έχει ύψος 14 εκ. και το κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται.
Το μοντέλο Kaltschaum από ομογενοποιημένο ψυχρό αφρό είναι διπλής όψης, έχει ύψος 14,5 εκ. και αφαιρούμενο κάλυμμα που πλένεται.
Το μοντέλο Kaltschaum διπλής όψης διαθέτει μία όψη για μικρότερο παιδί και μία για μεγαλύτερο, αυλακώσεις για επιπλέον εξαερισμό, ύψος 14 εκ. και αφαιρούμενο κάλυμμα που πλένεται.

Όλα τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να συνοδεύσουν το παιδί για πάρα πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και πολλά μέρη κάθε σειράς συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και με προϊόντα από τις άλλες σειρές, κάποιες φορές, μετατρέποντας το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό ή ακόμα και σε εφηβικό! Γι'αυτό και η PAIDI εγγυάται 5 χρόνια διαθεσιμότητας στα πάντα, υποστηρίζοντας έτσι το σλόγκαν «ευέλικτα έπιπλα, που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί».

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram