Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ!

Tο λίκνο Stokke Sleepi™ Mini έχει πλάτος μόνο 67,2cm και έτσι μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο η ακόμη και στην βεράντα!. Είναι καλό να κοιμίζετε το μωρό σας σε ένα κρεβάτι με τροχούς, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες. Οι τροχοί μπορούν να δημιουργήσουν μια κίνηση όπως αυτή του καροτσιού, η οποία θα ηρεμήσει το μωρό και θα το βοηθήσει να κοιμηθεί. Οι τροχοί διευκολύνουν επίσης τη μετακίνηση της κούνιας για το καθάρισμα και την τακτοποίηση του δωματίου, ενώ μπορούν και να κλειδώσουν (σταθεροί).

Και φυσικά το μεγάλο πλεονέκτημα των τροχών, σε συνδυασμό με τις μαζεμένες διαστάσεις του λίκνου, είναι ότι μπορείτε να το μετακινήσετε σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε!Στην κουζίνα η στο σαλόνι, ακόμα και στην βεράντα, έτσι ώστε να έχετε πάντα το μωράκι σας κοντά και υπό την επίβλεψη σας.
Κατάλληλο για χρήση κατά τους πρώτους 6 μήνες περίπου.

Ακολούθως,θα στηθεί η βασική κούνια Sleepi, με την ανάλογη επέκταση και το μεγαλύτερο στρώμα (πωλείται χωριστά), η οποία κούνια, με μήκος,πλέον, στα 125cm, θα φιλοξενήσει το παιδί μέχρι 3-4 ετών, αρχικά με την βάση ψηλά(6-12 μηνών) και μετά (12-18 μηνών) με την βάση χαμηλά για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει και από 18 μηνών και ύστερα, χωρίς το μεσαίο κάγκελο πια, για να μπορεί το παιδί να μπαινοβγαίνει μόνο του!

Στην βασική αυτή διάσταση το παιδί θα μείνει μέχρι 3-4 ετών.


Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα...7 (ναι ...επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke!

Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram