Η Bugaboo σας συστήνει τη νέα έκδοση του μοντέλου Bee, το Bee 6! Γνωστό ήδη για τον πρακτικό και compact σχεδιασμό του, το Bee 6 διαθέτει πλέον μεγαλύτερους run flat, τροχούς 7 ιντσών για ακόμη καλύτερη κύλιση και μεγαλύτερη αντοχή. Το ενσωματωμένο πλέον stand, επιτρέπει στο καρότσι να στέκεται όταν κλείνει (πράγμα που γίνεται με το ένα χέρι!).

Οι ενσωματωμένες αναρτήσεις σε όλους τους τροχούς θα σας πάνε παντού εύκολα και άνετα, ενώ η μεγαλύτερη και ρυθμιζόμενη θέση θα χαρίσει επιπλέον άνεση στο παιδί.

Νέα υφάσματα της θέσης για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, σε συνδιασμό με τις νέες οπές στην πλάτη της θέσης. Νέα κουκούλα με παραθυράκι και σίτα εξαερισμού. Νέα περιστρεφόμενη μπάρα ασφαλείας.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram