Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντισταθεί μπροστά σε μια κατασκευή, έτσι δεν είναι; Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για εμάς τους λάτρεις των Lego: Ο πύργος με τα τουβλάκια από τη MUTable!

Αυτή η κατασκευή επιτρέπει να παίζετε σε πολλαπλά επίπεδα και με διαφορετικούς τύπους κατασκευών. Κουμπώνει πάνω στη βάση διπλής όψης του MUTable που είναι συμβατή με τα κλασικά LEGO και τα LEGO Duplo! Αυτό αυξάνει τον αριθμό των συνδυασμών και των παιδιών που μπορούν να παίξουν μαζί.

Καταρχήν, μπορείτε να επιλέξετε πόσα επίπεδα θέλετε να δημιουργήσετε προσθέτοντας μία ή δυο βάσεις για να το κάνουμε ευκολότερο για τα μικρότερα παιδιά ή να προκαλέσουμε τα μεγαλύτερα παιδιά με νέα παιχνίδια. Δεύτερον, μπορείτε να προσθέσετε δύο "σενάρια" για να κάνουν το παιχνίδι πιο πλούσιο με νέες ιστορίες και περιπέτειες!

*Στη τιμή δε περιλαμβάνεται το τραπεζάκι*

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram