Αυτό το ξύλινο παιχνίδι προσφέρει πολλούς τρόπους διασκέδασης!
Αποτελεί ένα υπέροχο πρώτο παζλ για το μικρό σας, καθώς προσπαθεί να χωρέσει το πρόσωπο του ζώου στο σωστό κύκλο.
Η πραγματική διασκέδαση ξεκινάει, όταν παίζετε κι εσείς μαζί του προσπαθώντας να ταιριάξετε όσο το δυνατόν περισσότερα με το σωστό κύκλο!
Κάθε παίκτης τραβάει ένα προσωπάκι. Οι κύκλοι τοποθετούνται στραμμένοι προς τα κάτω στο τραπέζι. Σε κάθε γύρο, ένας παίκτης μπορεί να γυρίσει έναν κύκλο και να ελέγξει, αν ταιριάζει με ένα από τα ζώα του. Ο πρώτος, που θα ταιριάξει όλα τα ζωάκια, κερδίζει!
Το παιχνίδι αυτό ενισχύει τις κινητικές και γνωστικές δεξιότητες του μικρού σας. Στην αρχή, μαθαίνει τα χρώματα και τα ζώα. Στη συνέχεια, απολαμβάνει το παιχνίδι εξασκώντας τη μνήμη του.

Κατασκευασμένο από 100% FSC © πιστοποιημένο ξύλο. Όλα τα χρώματα είναι με βερνίκι νερού, ασφαλές και μη τοξικό για τα παιδιά.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram