Το Swift της Mountain buggy® θα λειτουργήσει εξίσου καλά στην πόλη αλλά και στην ύπαιθρο χάρη στο συμπαγές του μέγεθος αλλά και στην ανθεκτική του κατασκευή. Οι τροχοί 10 ιντσών με αέρα προσφέρουν άνεση και ευκολία σε κάθε έδαφος. Το δε μικρό του μέγεθος όταν διπλώνει σας γλυτώνει από πολύ χώρο στο πορτ-μπαγκάζ, όπου και αν πάτε!

Διπλώνει με το ένα χέρι και χάρη στον επανασχεδιασμό του είναι πλέον 24 εκ. κοντύτερο όταν στέκεται διπλωμένο! Με ιδανικό κέντρο βάρους και την ευκινησία του ενός τροχού μπροστά (κλειδώνει για την άμμο ή το χιόνι) απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια από εσάς σε κάθε επιφάνεια και προσφέρει άνεση στο παιδί.

Το πορτ-μπεμπέ του (πωλείται χωριστά) θα φιλοξενήσει το παιδί τους πρώτους 6 μήνες είτε οριζόντια ή υπό κλίση (χρήσιμο αν το παιδί παρουσιάζει αναρρόφηση) και αργότερα μπορεί να μετατραπεί σε μία θέση που κοιτά εσάς για να συνεχίσετε έως ότου αποφασίσετε να μεταβείτε στην κανονική του θέση που κοιτάει μπροστά! Ένα χαρακτηριστικό πολύ σπάνιο στα τρίτροχα καρότσια! Μπορεί επίσης να δεχτεί για τους πρώτους μήνες κάθισμα αυτοκινήτου.


happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram