Σχεδιασμένο για τρέξιμο και όχι μόνο, το ZENO της Cybex σας ακολουθεί σε όλες τις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις αθλητικές σας στιγμές μαζί με το μωρό σας, απλά τρέχοντας και σπρώχνοντας το καρότσι με ελεύθερα τα χέρια, είτε κάνοντας ποδήλατο ή σκι!

Cycling Kit
Για ασφαλείς και άνετες διαδρομές, μετατρέψτε το Zeno σας σε τρέιλερ για το ποδήλατο σας με τη βοήθεια του Zeno Cycling Kit για να χαίρεστε τα πάντα μαζί με το μικρό σας.
(Ο σκελετός και οι ρόδες του Zeno πωλούνται χωριστά)

Running Kit
Απολαύστε την επαναστατική εμπειρία του να τρέχετε με τα χέρια σας ελευθέρα χάρη στο hands-free running Kit για το Zeno σας! Τρέξτε με φυσικό τρόπο χωρίς όρια στην απόδοση σας, έχοντας το παιδί σας στην πρώτη θέση, να σας βλέπει σε δράση!
(Ο σκελετός και οι ρόδες του Zeno πωλούνται χωριστά)

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram