Δημιούργησε μια άνετη βόλτα για εσάς και το παιδί σας εφαρμόζοντας τη νέα Bugaboo σανίδα για το δεύτερο παιδί, με αποσπώμενο κάθισμα στο σκελετό του Bugaboo με δύο κλικ.Η γνωστή τροχήλατη σανίδα της Bugaboo επανασχεδιάστηκε και μετονομάστηκε σε άνετη τροχήλατη σανίδα για να σας εξασφαλίσει επιπλέον άνεση σε εσάς και το παιδί σας. Η ευέλικτη τοποθέτησή της - αριστερά ή δεξιά από το κέντρο - δημιουργεί έξτρα χώρο όταν περπατάτε. Παραμένει το χαρακτηριστικό της Bugaboo που αφορά την ανάρτηση για μια πιο ομαλή βόλτα ενώ σας προσφέρει την επιλογή το παιδί να μένει όρθιο ή να κάθεται στο κάθισμα το οποίο εφαρμόζεται πολύ εύκολα. 'Οταν δεν χρησιμοποιείται μπορείτε να το κουμπώσετε στο καρότσι ή να το αφαιρέσετε τελείως.

Για παιδιά με βάρος μέχρι 20 κιλά.

Είναι συμβατό με τα Bugaboo Cameleon+, Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Donkey and Bugaboo FOX

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Στο μοντέλο Bee 5 & Fox τοποθετείται χωρίς αντάπτορες!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram