Η πιπίλα της Difrax Natural ικανοποιεί την ανάγκη του μωρού να πιπιλάει. Η θηλή της πιπίλας είναι στρογγυλή και κυρτή για να μπορεί να τη γυρίζουν μέσα στο στόμα τους. Το μέγεθος και το σχήμα τους είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο για νεογέννητα και παιδιά μέχρι 20+ μηνών.

Το σχήμα πεταλούδας αφήνει χώρο για να τη μύτη, ενώ παρέχει την ιδανική κυκλοφορία αέρα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Είναι η μοναδική που έχει το συγκεκριμένο σχήμα για να εξασφαλίζει τη τέλεια εφαρμογή για το βρεφικό πρόσωπο.

Τέλος οι δύο τρυπούλες επιτρέπουν τη σωστή κυκλοφορία για να μην ερεθίζεται το βρεφικό προσωπάκι. Η πιπίλα προσφέρει στο μωρό άνεση και χαλάρωση. Κυκλοφορούν σε διάφορους σχεδιασμούς και χρώματα για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Η Difrax συμβουλεύει να αλλάζετε τη πιπίλα κάθε 6 εβδομάδες. πραγματοποιείτε καθημερινό έλεγχο τραβώντας απαλά τη θηλή της πιπίλας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί ζημιά.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram