Το ρηλάξ Bouncer σχεδιάστηκε καταρχήν σαν μέρος του συστήματος Stokke Steps, αλλά και για να λειτουργήσει σαν αυτόνομο προϊόν.

Είναι λοιπόν ένα καινοτόμο ρηλάξ για κλασσική χρήση στο πάτωμα, με την καινοτομία να εστιάζει στον τρόπο που λικνίζεται, μιμούμενο το λίκνισμα της αγκαλιάς, πάνω -κάτω αλλά και μπρος-πίσω. Ένα λίκνισμα που μπορεί να το προκαλέσει ακόμη και ένα μικρό μωρό, μόνο του! Συνοδεύεται από ειδικό ένθετο για νεογέννητο, το οποίο θα παρέχει σωστή εργονομία, εξασφαλίζοντας υγιή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης του μωρού από την αρχή.

Πέρα όμως από την κλασσική χρήση στο πάτωμα, το Bouncer, προσαρμόζεται απλά και εύκολα επάνω στην καρέκλα του Steps για να φέρει το μωρό σας στο ύψος του οικογενειακού τραπεζιού. Έτσι το μικρό σας θα συμμετέχει στα δρώμενα της οικογενειακής ζωής, γύρω από το τραπέζι, από την πρώτη στιγμή και μάλιστα σε...βασιλική θέση!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram