Κατασκευασμένη αποκλειστικά για την Tripp Trapp®, η θήκη είναι τέλεια για μικρούς χώρους. Σχεδιασμένη να εφαρμόζει απόλυτα πάνω στη Tripp Trapp®, έχετε όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστεί το μωρό σας κατά τη διάρκεια του φαγητού, όπως σαλιάρες και παιχνίδια για εύκολη πρόσβαση.

Όσο το μωρό μεγαλώνει μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν χώρο αποθήκευσης για μικρά παιχνίδια και είδη ζωγραφικής έτοιμα για να τα χρησιμοποιήσει όταν τα χρειαστεί στο τραπέζι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της χρήσης της καρέκλας μέχρι και την ενηλικίωση.

Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την Tripp Trapp® και να τοποθετηθεί στο πάτωμα ή στο τραπέζι όπου τα παιδιά παίζουν. Χρησιμοποιείται σε καρέκλες Tripp Trapp® που έχουν κατασκευαστεί από το 2003 και μετά και είναι συμβατή με όλα τα αξεσουάρ της Tripp Trapp®.

Σημείωση: Όταν συνδυάζετε αυτό το προϊόν με το βρεφικό σετ της Tripp Trapp®, πάντα εφαρμόστε πρώτα τη θήκη και μετά το βρεφικό σετ.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram