Έχετε 2 επιλογές στρώματος για το Babybay TREND σας, η μία καλύτερη από την άλλη, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Όλα τα μοντέλα είναι ελεγμένα για χρήση βλαβερών ουσιών, έχοντας πιστοποιηθεί σύμφωνα με την οδηγία Oeko-Test Standard 100.


Extra-air:
Τα πατενταρισμένα κανάλια στον αφρό του στρώματος ενισχύουν την κυκλοφορία του αέρα και αντιμετωπίζουν την υγρασία. Βοηθούν επίσης την καλύτερη υποδοχή του σώματος από το στρώμα, ιδανικό για μωρά που ιδρώνουν πολύ ή απλά γεννήθηκαν ...το καλοκαίρι!

Comfort
Απλά το καλύτερο στρώμα για το παιδί σας!
Φτιαγμένο από visco, ελαστικό αφρό, ανοιχτής δομής, που αντιδρά στην θερμοκρασία του σώματος και αγκαλιάζει τέλεια το κορμάκι του μωρού σας. Υποστηρίζει και ανακουφίζει από την πίεση του βάρους, διευκολύνοντας έτσι την καλή κυκλοφορία του αίματος και δίνει στο μωρό μία ελαφριά αίσθηση αιώρησης, παρόμοια με την αίσθηση που είχε στην ...κοιλιά σας!

Το ιδανικό στρώμα για ένα βαθύ και ήσυχο ύπνο.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Λίκνο

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram