ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, 2 ΣΕ 1!

Το όμορφο νέο μοντέλο από την iCandy, το Strawberry 2, είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα καροτσιού το οποίο διαθέτει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως μνήμη για αυτόματη ευθυγράμμιση όταν αναδιπλώνεται και μοναδικό μηχανισμό αναδίπλωσης με ένα χέρι STEP AND STAND FOLD. Με έναν ελαφρύ αλουμινένιο σκελετό που ζυγίζει μόνο 8 κιλά, το μοντέλο strawberry συνδυάζει την πρακτικότητα και τις κομψές, λείες καμπύλες των προϊόντων.

Το μεγάλο πορτ-μπεμπέ , το οποίο πλέον περιλαμβάνεται στο πακέτο του καροτσιού, είναι ιδανικό για την οριζόντια θέση ύπνου η οποία ωφελεί το μωρό στους πρώτους του μήνες καθώς είναι κατάλληλο και για τον βραδινό ύπνο.

Το πορτ-μπεμπέ μαζεύει για να μην πιάνει χώρο και είναι τοποθετημένο πιο ψηλά και πιο κοντά σε σας για καλύτερη επικοινωνία με το μικρό σας. Με την προσθήκη του βρεφικού καθίσματος για το αυτοκίνητο, το μοντέλο strawberry αποτελεί πρακτική λύση για ταξίδια.

Tο πακέτο του καροτσιού περιλαμβάνει:ΚΑΡΟΤΣΙΠΟΡΤ - ΜΠΕΜΠΕΔιαστάσεις:
Ανοιχτό 89 x 60 x 95,5 -105
Κλειστό 73 x 60 x28,5

Βάρος:
10,3 κιλά σκελετός με ρόδες
6,7 κιλά χωρίς ρόδες
Θέση 3,6 κιλά
Πορτ-μπεμπέ 4,6 κιλά

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram