ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προσφορά Black Friday που βλέπετε αφορά έκθεσιακό καρότσι!


Η iCandy είχε προσφέρει και στο παρελθόν τρίκυκλο καρότσι, το All Terrain. Τώρα επανέρχεται στο θέμα με το νέο της μοντέλο, το επαναστατικό Peach All-Terrain Forest. Ένα παιδικό καρότσι που μπορεί να τα κάνει όλα και να σας πάει παντού!

Μπορεί να είναι τρίκυκλο ή και τετράτροχο, αφού διαθέτει δύο διαφορετικά μπροστινά συστήματα. Μπορεί να δεχτεί πορτ-μπεμπέ (περιλαμβάνεται), θέση καροτσιού (περιλαμβάνεται) και με τους κατάλληλους αντάπτορες (περιλαμβάνονται) και κάθισμα αυτοκινήτου (πωλείται χωριστά).

Μπορεί να φιλοξενήσει ένα παιδί ή και χάρη στον νέο αντάπτορα (πωλείται χωριστά) δύο παιδιά διαφορετικής ηλικίας σε θέση και πορτ-μπεμπέ ή ακόμη και δίδυμα (δεύτερη θέση και π.μπεμπέ πωλούνται χωριστά)!

Τέλος και χάρη στον ανυψωτήρα η θέση, μόνον στην τετράτροχη διαμόρφωση, μπορεί να τοποθετηθεί σε κανονικό ύψος ή και ψηλότερα! (πωλείται χωριστά).

Οι συνδυασμοί είναι άπειροι για να προσαρμόζετε το καρότσι σας στις εκάστοτε ανάγκες σας! Και όλα αυτά χωρίς να αλλάζει το μέγεθος του καροτσιού!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

iCandy ποτηροθήκη
iCandy ποτηροθήκη€25,00 - €22,50
 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram