Ένα έξυπνο προιόν από την ιταλική Hugs!
Σχεδιάστηκε για την μεταφορά του μωρού με τα χέρια από το ένα μέρος στο άλλο.
Η μαλακή του επένδυση ευνοεί τον άνετο περιστασιακό ύπνο και δίνει τη δυνατότητα να το μετατρέψετε σε στρωματάκι αλλαγής, μακρυά από το δωμάτιο του μωρού η εναλλακτικά και σαν χαλάκι απασχόλησης!
Φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι.
Το βαμβάκι πιστοποιείται ως οργανικό, όταν τα φυτά απ'όπου προέρχεται έχουν καλλιεργηθεί με οργανικές μεθόδους, χωρίς δηλαδή, την χρήση χημικών, λιπασμάτων η ζιζανιοκτόνων.Αυτές οι καλλιέργειες βοηθούν την βιοποικιλότητα και τους βιολογικούς κύκλους της φύσης.Οι προϋποθέσεις για την πιστοποίηση είναι αυστηρά συγκεκριμένες & αφορούν όλα τα στάδια παραγωγής, από την προετοιμασία του εδάφους μέχρι και το τελικό προϊόν!
Όλη η σειρά της "προίκας" της HUGS αποτελείται από αυτά τα δύο υφάσματα για να προσφέρει στο μικρό σας την πιο υγιεινή αγκαλιά!

Διαστάσεις 40Χ80εκ για χρήση από νεογέννητο έως 12 μηνών.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram