Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει εντάξει στην καθημερινότητα, τόσων των παιδιών, όσο και των μεγάλων, το γεύμα εκτός σπιτιού, στον παιδικό σταθμό, το σχολείο ή την δουλειά.

Η γκάμα των προϊόντων της Compleat αποτελεί μία εναλλακτική λύση, απέναντι στα βαρετά και δύσχρηστα δοχεία φαγητού που κυκλοφορούν.

Εργονομικό και λειτουργικό design, βασισμένο στη μεγάλη παράδοση των Σκανδιναβών στα χρηστικά και όμορφα, καθημερινά αντικείμενα.

Όλα τα προϊόντα της συνδιάζουν χρήσεις, εξοικονομούν χώρο, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, είναι κατάλληλα για τον φούρνο μικροκυμάτων και δεν περιέχουν ΒΡΑ.

Το Foodbook της Compleat είναι το πιο λεπτό δοχείο φαγητού στον κόσμο (2,5εκ ύψος) και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χωρά σε τσάντα του Laptop! Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα, αφού οι 4 εσωτερικές θήκες του κρατούν σταθερά το τοστ, την πίτσα ή την κρέπα, χωρίς να τα φέρνουν σε επαφή.

Διαστάσεις 27cm x 22cm


happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram