Η πλήρης συλλογή των αξεσουάρ είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με το Bugaboo καρότσι σας. Κρατήστε το παιδί σας δροσερό, ζεστό και προστατευμένο, προσθέστε επιπλέον άνεση ή επεκτείνετε τις δυνατότητες του καροτσιού σας. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε μια νότα διαφορετικού χρώματος για να διαφοροποιήσετε το καρότσι σας ή ίσως θέλετε να κάνετε σε κάποιον ένα ξεχωριστό δώρο.
Έχουμε σκεφτεί τα πάντα για να κρατήσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας σε εγρήγορση. Ξεκινήστε λοιπόν και κάντε το πιο πρωτότυπο δώρο!

Η πολυλειτουργική Bugaboo bee καλοκαιρινή κουκούλα παρέχει εξ'ολοκλήρου αντιηλιακή προστασία και επιπλέον εξαερισμό τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Το υψηλής αντοχής ύφασμα είναι αδιαβροχοποιημένο και ελαιοαπωθητικό προσφέρει UPF 50+ αντιηλιακή προστασία ενώ το διάτρητο λεπτό ύφασμα αφήνει να περνάει το δροσερό αεράκι. Ένα παραθυράκι με φερμουάρ επιτρέπει επιπλέον εξαερισμό και εύκολη πρόσβαση στο παιδί σας. Τοποθετήστε τη κουκούλα για να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας είναι προστατευμένο όλη τη μέρα. Χρειάζεται περισσότερη σκίαση; Η ενσωματωμένη κουκούλα σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Την νέα Limited έκδοση Niark θα την βρείτε αποκλειστικά στο Τρίκυκλο!

Χαρακτηριστικά:

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram