Το λινό απαιτεί πολύ εργασία για να κατασκευαστεί, αλλά το ύφασμα που προκύπτει είναι γνωστό γαι την εξαιρετική δροσιά και φρεσκάδα που προσφέρει.Τα λινά υφάσματα χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια.Σήμερα είναι συνήθως ακριβότερα και παράγονται σε μικρότερες ποσότητες.Το λινό διαθέτει μακρύτερη ίνα από το βαμβάκι και τα άλλα υφάσματα.Αυτό προσδίδει δροσερότερη αίσθηση στην αφή και μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση.Απορροφά 20% περισσότερη υγρασία, μπορεί να πλυθεί συχνότερα και σε μεγαλύτερη θερμοκρασία & στεγνώνει καλύτερα στον αέρα.Μέσω της λεύκανσης μπορεί να γίνει εντελώς λευκό, αλλιώς είναι εκρού, ιβουάρ η γκρι.
Το βαμβάκι πιστοποιείται ως οργανικό, όταν τα φυτά απ'όπου προέρχεται έχουν καλλιεργηθεί με οργανικές μεθόδους, χωρίς δηλαδή, την χρήση χημικών, λιπασμάτων η ζιζανιοκτόνων.Αυτές οι καλλιέργειες βοηθούν την βιοποικιλότητα και τους βιολογικούς κύκλους της φύσης.Οι προϋποθέσεις για την πιστοποίηση είναι αυστηρά συγκεκριμένες & αφορούν όλα τα στάδια παραγωγής, από την προετοιμασία του εδάφους μέχρι και το τελικό προϊόν!
Όλη η σειρά της "προίκας" της HUGS αποτελείται από αυτά τα δύο υφάσματα για να προσφέρει στο μικρό σας την πιο υγιεινή αγκαλιά!

Μια όμορφη και πρακτική "τσέπη" από οργανικό βαμβάκι που κρεμιέται στα κάγκελα κάθε κούνιας, λίκνου η αλλαξιέρας για να αποθηκεύετε με στυλ ότι χρειάζεστε!
45Χ45εκ.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Hugs λίκνο Nolita
Hugs λίκνο Nolita€215,00 - €182,00
 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram