Με αυτό το νέο και καινοτόμο προϊόν της ολλανδικής Difrax, δε θα χρειάζεται πλέον να σηκώνεστε στη μέση της νύχτας και να τρέχετε στην κουζίνα, για να ζεστάνετε το γάλα του μωρού σας.

Μπορείτε να έχετε το θερμαντήρα δίπλα σας ή δίπλα στην κούνια του μικρού σας και χάρη στο μοναδικό, πατενταρισμένο σύστημα θέρμανσης, το γάλα θα ζεσταθεί αυτόματα και γρήγορα, σε 3 ακριβώς λεπτά, στην ιδανική θερμοκρασία των 37β!

Έτσι ούτε εσείς, ούτε το... διαμαρτυρόμενο και ανυπόμονο μωράκι σας δε θα χρειαστεί να περιμένετε, ούτε για να ζεσταθεί, ούτε για να κρυώσει το γάλα, φτάνοντας πίσω στην ιδανική θερμοκρασία.

Η εταιρεία ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για να σχεδιάσει και να πατεντάρει ένα μηχανισμό θέρμανσης που παρά το γεγονός ότι είναι ηλεκτρικός, είναι και αδιάβροχος! Άρα πλένεται άφοβα.

Ταιριάζει με όλα τα μοντέλα μπιμπερό S-bottle της Difrax.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram