Όμορφο T-shirt για μωρά!
Δείτε τώρα την νέα σειρά από ανακυκλωμένο αλλά και οργανικό βαμβάκι!
Μιά παγκόσμια καινοτομία στο ύφασμα, με εξαιρετική αίσθηση και χαμηλό κόστος!


Το τέλειο δώρο για την μάνα γη!

Το ανακυκλωμένο, οργανικό βαμβάκι (Recycled, organic cotton εξού και το...R.O.C!) παράγεται 100% από ίνες οργανικά καλλιεργημένου βαμβακιού, οι οποίες περισσεύουν, όταν οι μπάλες του βαμβακιού γνέθονται για να γίνουν κλωστές και στην συνέχεια ύφασμα.
Ένας νέος, καινοτόμος, τρόπος παραγωγής, απόλυτα φιλικός προς την φύση και την αειφόρο ανάπτυξη, με αποτέλεσμα το πιο οικολογικό ύφασμα στον κόσμο!

Η εμφάνιση "used" του υφάσματος είναι ηθελημένη. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, τα χρώματα θα "παλιώσουν" κι άλλο όταν πλυθεί.
Και επειδή κανένα φυτό δεν είναι ίδιο με το άλλο, κάθε ξεχωριστό κομμάτι φτιαγμένο από...ROC, έχει τον δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα σε χρώμα και υφή!

Τα ρουχαλάκια της Katvig δεν περιέχουν καθόλου επιβλαβή χημικά, άρα στηρίζονται 100% στις αρχές της «αειφόρου ανάπτυξης», που σημαίνει καμία απολύτως επιβάρυνση του περιβάλλοντος;

Δεν μπορείτε να το δείτε, μπορείτε όμως να ακουμπήσετε, να το μυρίσετε και να το αισθανθείτε, καταλαβαίνοντας την διαφορά!

Όλες οι αισθήσεις σας, και αυτές του παιδιού σας, θα καταλάβουν!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram