Το Stokke® MuTable ™είναι ένα πολυχρηστικό παιδικό τραπεζάκι που προσφέρει 7 εναλλασσόμενες δραστηριότητες στο παιδί που μεγαλώνει. Φέρνει ένα νέο concept στο επιτραπέζιο παιχνίδι αφού προσφέρει άπειρες δυνατότητες προσωποποίησης του.

Το Stokke® MuTable™ συνδιάζει την ποιότητα του ιταλικού design με την πρακτικότητα και την πολυχρηστικότητα αφού προσαρμόζεται στις αναπτυξιακές ανάγκες του παιδιού. Διαμορφώνεται σε 4 ύψη, 45 - 49,5 - 54,5 - 59 εκ., χάρη στις προεκτάσεις για τα πόδια του. Διαθέτει τρύπα στη μέση για το σάκο αποθήκευσης των παιχνιδιών ο οποίος πωλείται χωριστά. Περιλαμβάνονται 4 διαφορετικές επιφάνειες παιχνιδιού διπλής όψης:

1. Four Seasons Puzzle
2. Βάση για τουβλάκια Lego Duplo & Classic (μικρά-μεγάλα)
3. Μαυροπίνακα
4. Χάρτες (πόλη-κόσμος)

Δέχεται επιπλέον πολλά αξεσουάρ όπως τον πάνινο σάκο αποθήκευσης, μολυβοθήκη, προστατευτική επιφάνεια από ανθεκτική σιλικόνη, επιπλέον παζλ (DISKcovers) & τις τρισδιάστατες κατασκευές Scenarios που διαθέτουν και τα δικά τους αξεσουάρ, έτσι ώστε οι επιλογές παιχνιδιού να αφορούν παιδιά 1-8 ετών!

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram