Η Wobbel μας έρχεται από την Ολλανδία με καινοτομικά, όμορφα και ποιοτικά παιχνίδια ισορροπίας. Χαρίστε στο παιδί την ελευθερία της κίνησης μέσα από την ισορροπία και το δημιουργικό παιχνίδι!

Η σανίδα αυτή είναι η εξέλιξη του πρώτου της μοντέλου Original με την προσθήκη τσόχας στο κάτω μέρος της, που την κάνει πιο αθόρυβη και κατάλληλη για ευαίσθητα πατώματα.

Θα δείτε ότι κάθε παιδί και ανάλογα με την ηλικία του δεν θα σταματά να βρίσκει νέες χρήσεις για να διασκεδάσει μαζί του!

Είναι πολύ ελαφρύ κι έτσι τέλειο για παιχνίδι, αφού τα παιδιά μπορούν να το σηκώσουν, να το στριφογυρίσουν και να κάθονται πάνω του. Η τέλεια ισορροπημένη και απαλή καμπύλη του, το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο και η λεπτότερη μέση του, ιδιαίτερα σταθερό. Ανθεκτικό και εύκολο στην μετακίνηση, αφού η τσόχα κατασκευάζεται κυρίως από ανακυκλωμένα μπουκάλια, θα γίνει το αγαπημένο και απαραίτητο αξεσουάρ των ταξιδιών της οικογένειας!
Και όπως έχουμε πει και αλλού, το παιδί θα σεβαστεί ασυναίσθητα το καλό και ποιοτικό παιχνίδι!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram