Τα κλασικά τουβλάκια στοίβαξης/χτισίματος έλαβαν μια ανατροπή με αυτή την έκδοση. Εδώ, το παιδί θα βρει όχι μόνο τετράγωνα, τρίγωνα και γέφυρες, αλλά και κεφάλια ζώων.

Τα τουβλάκια είναι διακοσμημένα με χρώματα και μοτίβα και, μαζί με τα τέσσερα κεφάλια ζώων - Maci η μαϊμού, Tupi η τίγρη, Tully το τουκάν και Lacey ο βραδύποδας - επιτρέπουν στο παιδί να χτίσει στύλους τοτέμ, ένα ζωολογικό κήπο, ένα κλουβί ζώων ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αφήστε το παιδί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του και δείτε πώς τα απλά ξύλινα τουβλάκια μπορούν να προσφέρουν πολλές ώρες ποιοτικού παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Τα τουβλάκια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες συντονισμού χεριού-ματιού - ιδιαίτερα όταν στοιβάζουν τουβλάκια το ένα πάνω στο άλλο ή το ένα δίπλα στο άλλο.

Περιλαμβάνει συνολικά 31 τεμάχια.

Σχεδιασμένο στην Δανία.
Ηλικία 10 μηνών+.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram