Ο ορισμός της καινοτομίας!
Η Phil&Ted's παρουσιάζει το νέο της καρότσι στην compact κατηγορία, το Go™, το οποίο φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά στην όλο και πιο δημοφιλή αυτή κατηγορία.

Κατάλληλο από νεογέννητο χάρη στην πλήρως ανακλινόμενη πλάτη της θέσης, μπορεί να δεχτεί και πορτ-μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου ώστε να έχετε οπτική επαφή με το μωρό σας.
Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες θέσεις στην αγορά, με μαλακό, επενδεδυμένο ένθετο για περισσότερη άνεση, η οποία σε συνδυασμό με τους 4 EVA τροχούς και τις αναρτήσεις του προσδίδουν εξαιρετική κύλιση!

Η μεγάλη του διαφορά όμως από τον ανταγωνισμό είναι ότι με την προσθήκη του go™ double kit™ μπορεί να μεταμορφωθεί σε διπλό καρότσι, είτε για δύο παιδιά διαφορετικής ηλικίας ή και για δίδυμα. Και σα να μην έφτανε αυτό το double kit™αποσπάται και μπορεί χάρη στον επιπρόσθετο άξονα να χρησιμοποιηθεί μόνο του με το ένα παιδί!

Έτσι έχετε ένα compact καρότσι που κλείνει εύκολα με το ένα χέρι, είναι πολύ ελαφρύ, αλλά με στιβαρούς τροχούς με ξεχωριστές αναρτήσεις, μεγάλη και άνετη θέση, κατάλληλη και για νεογέννητο και το οποίο μετατρέπεται σε διπλό καρότσι ή και σε δύο μονά καρότσια!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram