Βγαίνοντας βόλτα με δίδυμα δεν είναι ποτέ εύκολο ή άνετο! Στην εκδοχή των διδύμων το Bugaboo Donkey5 σας διασφαλίζει την ευκολότερη βόλτα που θα μπορούσατε να έχετε και με τα δύο παιδιά. Και όταν μεγαλώσουν λίγο μπορείτε να τα βάλετε στις θέσεις έτσι ώστε να βλέπουν το ένα το άλλο, εσάς ή τον κόσμο. Και με τρία απλά κλικ μπορεί να μετατραπεί από διπλό σε μονό καρότσι. Ο εργονομικός σχεδιασμός του επίσης το κάνει εύκολο στη κύλιση. Το πλάτος του - 13,7 εκ. φαρδύτερο από τη μονή εκδοχή - του επιτρέπει να μπαίνει και να βγαίνει από οποιοδήποτε κλειστό χώρο.

Περιλαμβάνει:


Extra εγγύηση!
Η Bugaboo προσφέρει ένα επιπλέον έτος εγγύησης σε όλα τα καρότσια και το Bugaboo Donkey³ . Για να ενεργοποιήσετε το επιπλέον έτος εγγύησης απλά εγγράφετε το Bugaboo προϊόν σας online στη σελίδα της Bugaboo, μέχρι και 3 μήνες από την αγορά του προϊόντος.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram