Το Bagrider της Mountain buggy είναι η ιδανική λύση για να ταξιδεύετε με μικρά παιδιά. Απλοποιεί το ταξίδι αφού δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάτε μαζί σας και καρότσι και βαλίτσα! Και αυτό γιατί μετατρέπεται από μία δίτροχη χειραποσκευή σε μία τετράτροχη "θέση ταξιδιού" για μικρά παιδιά με βάρος μέχρι 15 κιλά, διατηρώντας παράλληλα τη χρήση της βαλίτσας!

Το μαλακό ένθετο θέσης που τοποθετείται επάνω του διαθέτει ιμάντες 5 σημείων, ώστε το κέντρο βάρους του παιδιού να μένει πάντοτε ανάμεσα στους τροχούς, πράγμα που του δίνει την ίδια σταθερότητα με ένα παιδικό καροτσάκι.

Η βαλίτσα διαθέτει χωρητικότητα 35 λίτρων, με δύο χώρους, όπου ο ένας κλείνει με φερμουάρ και ο άλλος διαθέτει ελαστικούς ιμάντες, ώστε όλα να μένουν σε τάξη. Το ένθετο διαθέτει στην πλάτη του θήκη για εύκολη πρόσβαση σε ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήρια ή και το κινητό σας τηλέφωνο.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
Στη βόλτα Κεντρική » Στη βόλτα » Travel
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram