Είναι το νεότερο μοντέλο της εταιρείας iCandy, ένα υβριδικό μοντέλο του iCandy Orange και του ελαφρύτερου μοντέλου, του Raspberry.
ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το πορτ-μπεμπέ μαζί με τους αντάπτορες για το κάθισμα αυτοκινήτου, τους ανυψωτήρες της θέσης και το αδιάβροχο.Επίσης περιλαμβάνονται η τσάντα αλλαγής για τη μαμά και ο ποδόσακος!Και τέλος περιλαμβάνεται και το κάθισμα αυτοκινήτου της BeSafe,iZi Go Modular Χ1 i-Size !

Άρα πέρνετε ένα από τα καλύτερα καρότσια της αγοράς με ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου!

Η θέση είναι μεγάλη και ευρύχωρη ενώ το μέγιστο βάρος παιδιού φτάνει μέχρι τα 25 κιλά, το καλάθι αγορών έχει μέχρι και 10 κιλά δυνατότητα φόρτωσης ενώ το κλείσιμό του είναι εντελώς compact.

Κατάλληλο από τη γέννηση, η θέση του Lime είναι η ίδια με τα περισσότερα μοντέλα της iCandy αλλά τα υφάσματα μπορούν να τη μετατρέψουν σε πορτ-μπεμπέ δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια για να μπορεί να φιλοξενηθεί το νεογέννητο. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε και χώρο και χρήμα!

Εκτός από το ευρύχωρο καλάθι και τη δυνατότητα της θέσης να χρησιμοποιείται μέχρι 25 κιλά, υπάρχει και μια πλατφόρμα για το δεύτερο παιδί που μπορεί να σηκώσει μέχρι και 20 κιλά επιπλέον.

Σχετικά με το κλείσιμο δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τη θέση ή τη μπάρα προστασίας για να το διπλώσετε αλλά υπάρχει χερούλι μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση. Η κουκούλα είναι μεγάλη για επιπλέον κάλυψη στον αέρα ή κάτω από τον ήλιο καθώς επίσης διαθέτει και μαγνητικό κούμπωμα στο παραθυράκι για να βλέπετε το μικρό σας επιβάτη.Δείτε και το σχετικό βίντεο:

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

iCandy ποτηροθήκη
iCandy ποτηροθήκη€25,00 - €22,50
 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram