Πάρτε τον μακρύ δρόμο για το σπίτι με τον Stokke® MyCarrier™! O Stokke® MyCarrier™ έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί προσεκτικά και εργονομικά για να ταιριάζει ακριβώς στις μαμάδες και τους μπαμπάδες όλων των μεγεθών όσο το παιδί σας μεγαλώνει.

Απόλυτα προσαρμόσιμος για τη σωστή κατανομή του βάρους με μαλακά βαμβακερά ένθετα θέσης που κάνουν τη μεταφορά του παιδιού άνετη για το γονιό και το παιδί. Με εύκολες ρυθμίσεις, θα είστε έξω σε χρόνο μηδέν!

Ο Stokke® MyCarrier™ έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε το μωρό σας να είναι σωστά τοποθετημένο σε όλες τις θέσεις για να του διασφαλίσει υγιή ανάπτυξη. Όσο κοιτάζει εσάς και όσο το κουβαλάτε πίσω, το μωρό κάθεται με τα πόδια ανοιχτά αγκαλιάζοντας τη πλάτη του γονιού αλλά και όταν κοιτάζει μπροστά έχει και πάλι την κατάλληλη υποστήριξη.

Ανεξαρτήτως των κινήσεων, το παιδί σας είναι ασφαλές και άνετο. Όταν βρίσκεται στη πίσω θέση, το παιδί σας μπορεί να εξερευνήσει και να χαρεί μια πανοραμική θέα του κόσμου. Το παιδί κάθεται ψηλά στη πλάτη σας και εύκολα μπορεί να κοιτάζει και να εξερευνεί.

Ο Stokke® MyCarrier™Athleisure είναι κατασκευασμένος από ένα νέο, τεχνικό mesh ύφασμα για να είναι φιλικός τόσο στο δέρμα του παιδιού, όσο και στο δικό σας, κατά την διάρκεια κάθε δραστηριότητας , προσφέροντας καλύτερη αναπνοή και απορροφώντας την υγρασία.

Έχετε την επιλογή να αγοράσετε τον μάρσιπο σας στο κλασσικό μοντέλο Front που κάνει μόνον για τοποθέτηση του παιδιού μπροστά, ή στο μοντέλο Front & Back που σας δίνει την δυνατότητα να κουβαλήσετε το μεγαλύτερο παιδί στην πλάτη σας. Επίσης κάποιος που έχει το μοντέλο Front μπορεί αργότερα να αγοράσει το σετ πλάτης ξεχωριστά.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram