Σας παρουσιάζουμε το παιδικό καρότσι Stokke Scoot στις νέες του αποχρώσεις!
Τρία χρώματα για την θέση του καροτσιού και 6 χρώματα για την κουκούλα του, η οποία πλέον πωλείται και χωριστά για να μπορείτε αργότερα να αλλάξετε το χρώμα της!
Δερματίνη στο τιμόνι για καλύτερη αίσθηση!

Ένα από τα ελάχιστα καρότσια της αγοράς, που ενώ είναι compact & ελαφρύ, μπορεί να φιλοξενήσει το μωρό από νεογέννητο στην θέση του καροτσιού. Αυτό συμβαίνει επειδή η θέση στη φάση της πλήρους ανάκλισης, δημιουργεί γωνία μεγαλύτερη από 150 μοίρες. Ελαφρύ και εύκολο στο δίπλωμα και την μεταφορά (και τα 2 γίνονται με το ένα χέρι), είναι η ιδανική λύση από νεογέννητο.

Για τα βρέφη, η θέση είναι ανεστραμμένη, ισχυροποιώντας τον δεσμό ανάμεσα σας, μέσα από την συνεχή οπτική επαφή σας. Αργότερα... και όταν το παιδί το απαιτήσει, η θέση θα αλλάξει φορά για να βλέπει... τον κόσμο!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2018 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram