Καλωσορίζουμε το νέο Joolz Hub+, το ιδανικό καρότσι για μέσα στην πόλη. Είναι ελαφρύ και μαζεμένο αλλά ταυτόχρονα άνετο και πλήρως εξοπλισμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Όταν κλείσει, γίνεται πολύ μικρό και χωράει σε όλους τους τύπους αυτοκινήτου.

Απολάυστε τις βόλτες σας παντού με το εξελιγμένο Joolz Hub +. Συμπαγές αλλά και εξαιρετικά άνετο. Κομψό και ελαφρύ. Με εγγύηση εφ 'όρου ζωής* και προαιρετικό πορτ μπεμπέ, cocoon ή κάθισμα αυτοκινήτου.

Ομαλή βόλτα στην πόλη

Το Joolz Hub + διευκολύνει τη ζωή στην πόλη. Ο χειρισμός με το ένα χέρι και το στενό μεταξόνιο το καθιστούν ιδανικό για τα ψώνια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με μεγαλύτερους πίσω τροχούς, προηγμένη ανάρτηση και στους τέσσερεις τροχούς, φώτα LED για βελτίωση της ορατότητας, το μωρό σας έχει εγγυημένη ομαλή και ασφαλέστερη οδήγηση. Δέχεται πορτ μπεμπέ η το cocoon ή το κάθισμα αυτοκινήτου για τους πρώτους μήνες(πωλούνται χωριστά) και διαθέτει ένα μεγάλο καλάθι αγορών. Αυτό το κομψό καροτσάκι βοηθά εσάς και το μωρό σας να εξερευνήσετε την πόλη με ευκολία.

Συμπαγής αναδίπλωση & μετάβαση

Πρακτικό και φορητό, το Joolz Hub + είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε τη ζωντανή κίνηση της πόλης. Δε χρειάζεται να αφαιρέσετε το κάθισμα: απλώς διπλώστε το προς τα κάτω σε ένα μικρότερο μέγεθος και στη συνέχεια σύρετε τον ιμάντα μεταφοράς πάνω από τον ώμο σας.

Το πιο άνετο κάθισμα

Το εξαιρετικά άνετο κάθισμά του, βοηθά το μωρό σας να κοιμάται, να κάθεται και να αναπαύεται άνετα. Τρεις θέσεις με το μωρό σας στραμμένο προς εσάς και τρεις με θέα στον κόσμο. Ξαπλώστε πλήρως, κλείστε την αεριζόμενη κουκούλα XXL και ρυθμίστε το υποπόδιο για μέγιστη άνεση και (ελπίζουμε) μακρύτερους και πιο ήσυχους ύπνους.

*Η Joolz προσφέρει εγγύηση 10 ετών η οποία μάλιστα είναι μεταβιβάσιμη!
Για να δικαιούστε αυτή την εγγύηση , το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το καροτσάκι σας εντός έξι μηνών από την αγορά και να διατηρήσετε την αρχική απόδειξη αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας αγοράς. Καταχωρώντας το Joolz καροτσάκι σας, συμφωνείτε ρητά με τους όρους της εγγύησης ζωής. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εγγύηση ζωής δεν ισχύει μόνο για τον αρχικό ιδιοκτήτη αλλά είναι μεταβιβάσιμη!

Καλύπτουμε όλα τα ελαττώματα υλικού και κατασκευής του Joolz καροτσιού σας. Για να διασφαλίσετε ότι η εγγύησή σας είναι έγκυρη, η χρήση του καροτσιού σας πρέπει να είναι σύμφωνη με το εγχειρίδιο χρήσης και τις οδηγίες διδασκαλίας.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram