Η βρετανική iCandy μας συστήνει το μοναδικό Core.
Εκεί που λέγαμε καρότσι 2 σε 1, τώρα λέμε 2 καρότσια σε 1!
Ένα καινοτόμο σχεδιαστικά καρότσι για κάθε ηλικία που θα ακολουθήσει την ανάπτυξη του παιδιού και θα προσαρμόζεται στη χρήση που χρειάζεστε.
Το μεταξόνιο του καροτσιού αυξομειώνεται και σε συνδιασμό με τα 2 σετ τροχών που περιλαμβάνει του επιτρέπει να λειτουργεί τόσο σαν ένα μεγάλο και άνετο καρότσι για βόλτες στην ύπαιθρο, όσο και σαν ένα πιο compact πιο μικρό και εύχρηστο καρότσι γαι την πόλη η το ταξίδι!

Περιλαμβάνει το πορτ-μπεμπέ για χρήση τους πρώτους 6 μήνες, το οποίο είναι κατάλληλο και για διανυκτέρευση.
Παράλληλα μπορεί να δεχτεί και το κάθισμα αυτοκινήτου για το ίδιο διάστημα για τις μετακινήσεις που θα περιλαμβάνουν διαδρομές οδικώς.

Η θέση είναι διπλής φοράς και διαθέτει πολλαπλές ανακλίσεις. Με τη βοήθεια του ανυψωτήρα θα λειτουργήσει και σαν κάθισμα φαγητού.Διαθέτει το μεγαλύτερο μέγεθος από όλα τα μοντέλα της εταιρείας(μέχρι 25 κιλά βάρους), επεκτεινόμενο υποπόδιο, υποστήριξη στους μηρούς και πλήρη οριζοντίωση για άνετο ύπνο και χρήση από νεογέννητο.Και δεν χρειάζεται να βγεί για να κλείσετε το καρότσι!

Ο σκελετός διαθέτει φωτισμό για να φαίνεστε τη νύχτα, λειτουργεί ως σανίδα για το μεγαλύτερο παιδί και όπως αναφέρθηκε παραπάνω αλλάζει...μέγεθος και ρόδες ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Το πακέτο Combo περιλαμβάνει:

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram