Ειδικά σχεδιασμένο για να μεγαλώνει με την οικογένεια σου, το Bugaboo Donkey³ μεταμορφώνεται - με τρία μόνο κλικ - από μονό σε διπλό καρότσι και ανάποδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα παιδί, δύο παιδιά διαφορετικής ηλικίας ή για δίδυμα.

Είτε είστε στα μαγαζιά για ψώνια ή στο πάρκο, το Bugaboo Donkey³ είναι η ιδανική λύση. Το πρωτοποριακό καλάθι αποθήκευσης στο πλάι και ο μεγάλος αποθηκευτικός σάκος για τα ψώνια στο κάτω μέρος του καροτσιού σας προσφέρουν πολύ χώρο για τα ψώνια σας ή για να βρίσκεστε όλη μέρα έξω - με εύκολη πρόσβαση και στα δύο - ενώ το παιδί σας μπορεί να αποκοιμηθεί στο πορτ-μπεμπέ ή στην ανακρινόμενη θέση. Επεκτείνετε το πλαϊνό αποθηκευτικό καλάθι και χρησιμοποιήστε το για τα ψώνια σας μετατρέποντας το στη διπλή εκδοχή. Οι μεγάλες περιστρεφόμενες ρόδες και το ενιαίο τιμόνι εγγυώνται εύκολους ελιγμούς όπου κι αν πάτε. Η αλλαγή σε διπλό καρότσι γίνεται πολύ απλά με τη χρήση του σετ προέκτασης. Αυτό καθιστά το Bugaboo Donkey³ μοναδικά διαχρονικό.

Περιλαμβάνει:


Extra εγγύηση!
Η Bugaboo προσφέρει ένα επιπλέον έτος εγγύησης σε όλα τα καρότσια και το Bugaboo Donkey³. Για να ενεργοποιήσετε το επιπλέον έτος εγγύησης απλά εγγράφετε το Bugaboo προϊόν σας online στη σελίδα της Bugaboo, μέχρι και 3 μήνες από την αγορά του προϊόντος.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram