Το freerider της Mountain buggy είναι ένα ιδιοφυές προϊόν, μία απλή ιδέα, που σας δίνει δύο χρήσεις αφού από μία σανίδα μεγαλύτερου παιδιού για το καρότσι, μπορεί απλά και εύκολα να μετατραπεί σε παιδικό πατίνι!

Σαν σανίδα κουμπώνει στον πίσω άξονα του καροτσιού ενώ το τιμόνι αφαιρείται εύκολα για να κρεμάσετε το freerider από το καρότσι, όταν δεν το χρειάζεστε.

Όταν το παιδί σας είναι σε θέση να κάνει πατίνι, αφαιρείτε το πατίνι από το καρότσι σας και έχετε τη δυνατότητα να κλειδώσετε τους πίσω τροχούς (που κανονικά στρίβουν για να ακολουθούν το καρότσι) ώστε να διευκολύνετε το παιδί στις πρώτες του βόλτες.

Το πατίνι έχει φρένο και η επιφάνεια του διαθέτει αντιολισθητική επίστρωση, για να βρει το παιδί εύκολα τα πατήματα του, τόσο στη σανίδα, όσο και αργότερα στο πατίνι.

Οι τροχοί του διαθέτουν φωτάκια που τροφοδοτούνται μαγνητικά από μία μικρή γεννήτρια! Το πατίνι θα μεγαλώσει μαζί με το παιδί σας αφού το τιμόνι του ρυθμίζεται σε 4 ύψη, από 68 έως και 90 εκ. και αντέχει μέχρι 50 κιλά βάρος!

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram