Αυτή η ομπρέλα για το καρότσι σας είναι ένας εύχρηστος και αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε το μωρό σας από τον ήλιο. Το ύφασμα UPF 50+ παρέχει επιπλέον σκιά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο ήλιος. Συνδέστε την ομπρέλα στο καρότσι σας και βγείτε έξω για να απολαύσετε τον ήλιο με όλη την οικογένεια. Ο μοναδικός σχεδιασμός της ομπρέλας ταιριάζει με το χρώμα και την εμφάνιση του καροτσιού σας και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικές θέσεις. Ένας απλός, κομψός τρόπος για να αφήσετε το μωρό σας να απολαμβάνει ένα υπέροχο σκιερό μέρος όλο το καλοκαίρι. Κατάλληλη για τα παρακάτω μοντέλα καροτσιών της Joolz: Geo³, Day², Geo², Day³, Geo, Hub Cot & Day+

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram