Το σλόγκαν της Babyzen για το YoYo είναι "το μόνο καρότσι που θα χρειαστείτε!".

Αυτό γιατί μέχρι τώρα σας έδινε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε για τους πρώτους έξι μήνες είτε το σετ νεογέννητου, το Newborn pack ή το κάθισμα αυτοκινήτου. Από σήμερα πλέον σας δίνει και μία τρίτη επιλογή, το πορτ-μπεμπέ!

Το πορτ-μπεμπέ τοποθετείται πάνω στο καρότσι, άρα μπορείτε και να το αφαιρέσετε για να το πάρετε μαζί σας χωρίς τον σκελετό, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με το newborn pack.
Είναι ευρύχωρο, διαθέτει άριστη κυκλοφορία αέρα στο κέλυφος του και ένα στρωματάκι διπλής όψης με πάχος 4,5 εκ. και εξαιρετική αναπνοή, για άνετο ύπνο.

Παράλληλα είναι και πολύ ελαφρύ, μόλις στα 3 κιλά για να μπορείτε να το κουβαλάτε και να το αφήνετε παντού, στης γιαγιάς, στο εξοχικό ή στο φιλικό σπίτι.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram