Η Glam Goldie Twin Backpack είναι μια πραγματικά ευρύχωρη τσάντα αλλαγής και σαν τσάντα αλλαγής διδύμων για τη πλάτη αλλά και όχι μόνο, είναι ιδανική για τα Σαββατοκύριακα, για κοντινά ή μακρινά ταξίδια!

Μία όμορφη και πρακτική τσάντα backpack για τη νέα μητέρα, σε κλασικό σχέδιο, με άφθονους χώρους και μεγάλο άνοιγμα, θα γίνει ένας ευέλικτος και απαραίτητος σύντροφος σε κάθε σας εξόρμηση.

Μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, διαθέτει ιμάντα για τους ώμους, όπως και χερούλι και τέλος όταν χρειαστεί θα πιαστεί και στο καρότσι!

Διαθέτει πολλούς και οργανωμένους εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

Όλες οι τσάντες της Lassig περιλαμβάνουν χρήσιμα αξεσουάρ, όπως το αδιάβροχο στρωματάκι αλλαγής, μία αποσπώμενη θήκη για τα βαζάκια του φαγητού, ισοθερμική θήκη για το μπιμπερό, άγκιστρα για το καρότσι, θήκη για διάφορα μικροπράγματα, θήκη για το κινητό και κλειδοθήκη.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram