Η τσάντα αλλαγής Casual All-A-Round μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους, συνοδεύεται από αξεσουάρ για το εσωτερικό της τσάντας και για το καρότσι ενώ πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.

Αυτή η τσάντα αλλαγής σε τετράγωνο σχήμα με πολλούς εσωτερικούς χώρους και ένα έξτρα άνοιγμα για μεγαλύτερη διευκόλυνση είναι μια ευέλικτη λύση όταν είστε εκτός σπιτιού. Η τσάντα αλλαγής All-A-Round της Lässig έχει πολλούς εσωτερικούς ξεκάθαρους χώρους για να αποφεύγεται το ψάξιμο ενώ μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Είναι άνετη στην μεταφορά ενώ συνοδεύεται από έναν επιπρόσθετο ιμάντα για να φορεθεί στο πλάι ή σαν τσάντα πλάτης. Ο ιμάντας της πλάτης μπορεί να αποθηκευτεί στο πίσω μέρος της τσάντας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Όλες οι τσάντες αλλαγής της Lässig περιλαμβάνουν πρακτικά αξεσουάρ όπως ισοθερμική θήκη για μπουκάλι, αδιαβροχοποιημένο στρωματάκι αλλαγής, αποσπώμενη θήκη για βαζάκια βρεφικού φαγητού, κρίκους για εφαρμογή της τσάντας πάνω στο καρότσι, θήκη για διάφορα, ενσωματωμένη θήκη για κινητό και κλειδοθήκη.

Διαστάσεις: 35 x 17 x 32 εκ.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram