Ως ένα καθαρά αντεστραμμένο κάθισμα, το νέο BeSafe iZi Kid X3 i-Size πέρασε με επιτυχία μερικές από τις δυσκολότερες απαιτήσεις στην αγορά των καθισμάτων αυτοκινήτων, την UN r129 (i-Size) και το Swedish Plus Test.

Διαθέτει επίσης το αναβαθμισμένο SIP+, το οποίο είναι άλλη μια καινοτομία ασφαλείας που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία σε ενδεχόμενη πλάγια πρόσκρουση. Αυτή η πρόσθετη προστασία μειώνει τους κραδασμούς στο παιδί μέχρι και 20%.

Παιδική ασφάλεια στο αυτοκίνητο με βάση τη νέα Ευρωπαϊκή νόρμα i-Size.
Το iZi Kid i-Size είναι ένα από τα πρώτα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου που είναι εγκεκριμένα με τις τελευταίες οδηγίες για τα παιδικά καθίσματα. Ενώ η τρέχουσα οδηγία (ECE r 44) ξεκίνησε τη δεκαετία του '70, το i-Size είναι από το 2013/2014. Το i-Size είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στα μοντέρνα αυτοκίνητα και στις παρούσες οδικές συνήθειες. Επίσης απαιτεί αυστηρές δοκιμές πλευρικής προστασίας. Κατά συνέπεια το i-Size είναι η ασφαλέστερη επιλογή

Μια από τις καλύτερες θέσεις ύπνου.
Το iZi Kid i-Size έχει μια από τις καλύτερες θέσεις ύπνου στην αγορά ώστε το παιδί σας να απολαμβάνει τη βόλτα του με άνεση και ασφάλεια.

Περισσότερος χώρος για τα πόδια.
Το iZi Kid i-Size εγκαθίσταται μόνο αντεστραμμένο στη φορά κίνησης του αυτοκινήτου και μόνο με τη χρήση των υποδοχέων ISOfix. Είναι εγκεκριμένο για ύψος μέχρι 105 εκ και διαθέτει περισσότερο χώρο για τα πόδια χάρη στον επανασχεδιασμό της βάσης και του δακτυλίου.

Ασφαλέστερη και πιο εύκολη εγκατάσταση.
Χάρη στη χρήση του ISOfix, η τοποθέτηση είναι γρήγορη, απλή και ασφαλής. Το νέο ενσωματωμένο υποπόδιο διαθέτει πράσινη έκδοση και ηχητικό σύστημα συναγερμού για να είστε βέβαιοι ότι έχει γίνει σωστή εγκατάσταση.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram