Το iZi Go της νορβηγικής BeSafe είναι ένα από τα κορυφαία παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στον κόσμο, για το γκρουπ 0+ (0-12μηνών).

Τώρα γίνεται ακόμη ασφαλέστερο με την χρήση της νέας βάσης Isofix, που λανσάρει η εταιρεία! Πράγμα που αποδυκνείεται και από τα νεότερα τεστ που έγιναν στην Γερμανία στα οποία πήρε την πρώτη θέση.

Η επιπλέον ασφάλεια προκύπτει αφού το κάθισμα "κουμπώνει" επάνω στην βάση, η οποία με την σειρά της έχει "κουμπώσει" στις ειδικές υποδοχές του αυτοκινήτου, προσφέροντας επιπλέον σταθερότητα σε σχέση με το απλό δέσιμο με την ζώνη ασφαλείας και μηδενίζοντας την πιθανότητα λάθος τοποθέτησης (έχει διαπιστωθεί διεθνώς, ότι σε πολλά ατυχήματα με τραυματισμούς παιδιών, ο λόγος δεν ήταν η μη χρήση καθίσματος, αλλά η λάθος τοποθέτηση του!).

Πέρα όμως από την πρόσθετη ασφάλεια αυξάνεται πολύ και η ευκολία χρήσης, αφού πλέον δεν χρησιμοποιήται η ζώνη ταλαιπορώντας και το παιδί, αλλά όλα γίνονται με ένα απλό ...κλικ! Πράγμα σημαντικό, αφού τους πρώτους 12 μήνες το παιδί θα μπαινοβγαίνει μαζί με το κάθισμα του στο αυτοκίνητο, είτε για να τοποθετηθεί στο καρότσι, η για να πάτε στον προορισμό σας.

Με δύο λόγια η βάση θα κάνει τις μετακινήσεις σας ευκολότερες και ασφαλέστερες!

BeSafe

BeSafe online κατάλογος!Πατήστε εδώ για να ξεφυλλίσετε τον κατάλογό μας online!

Οδηγίες εγκατάστασης της βάσης

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram