Η BeSafe μόλις δημιούργησε μία νέα κατηγορία βρεφικού προιόντος!

Το iZi Transfer σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε, σε συνεργασία με φυσιοθεραπευτές και πραγματικούς γονείς, για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα κοινό για πολλούς γονείς, δηλαδή πώς μεταφέρουμε ένα μωρό που κοιμάται από το σπίτι ή το καρότσι, στο κάθισμα αυτοκινήτου ή και το αντίστροφο, χωρίς να το ξυπνήσουμε. Όντας ιδιαίτερα ελαφρύ, το iZi Transfer είναι χρήσιμο για να μεταφέρετε το μωρό είτε σε σκαλιά ή σε ανελκυστήρα, από το σπίτι στο αυτοκίνητο, από το αυτοκίνητο στο καρότσι ή και από το καρότσι στο σπίτι, χωρίς να το ενοχλείτε!
Θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο από όσους χρησιμοποιούν από νεογέννητο, καθίσματα όπως το iZi Twist B i-Size, τα οποία παραμένουν στο αυτοκίνητο μόνιμα.

Πρώτο και μοναδικό στο είδος του, το iZi Transfer θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, τους πρώτους 6 μήνες.

Ιδανικό για μεταφορά του μωρού για χρόνο μέχρι 10 λεπτά περίπου, πχ. από την αλλαξιέρα του στο δωμάτιο, προς το κάθισμα στο αυτοκίνητο ή από το αυτοκίνητο στο καρότσι κλπ.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram