Οι καμηλοπαρδάλεις χρειάζονται την βοήθειά μας τώρα περισσότερο από ποτέ!

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο αριθμός των καμηλοπαρδάλων έχουν σχεδόν μειωθεί κατά 30%. Υπάρχουν ακόμα μόνο 111.000 καμηλοπαρδάλεις σήμερα στην άγρια φύση. Είναι η ώρα να δράσουμε!

Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη, το 2021, ξεκίνησε την συνεργασία της (και είναι πολύ περήφανη για αυτό) με τον οργανισμό Giraffe Conservation Foundation (GCF) με σκοπό να εξασφαλίσει ένα μέλλον για τις καμηλοπαρδάλεις στην Αφρική.

Τα χρήματα που θα συλλεχτούν, θα χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα μετατόπισης διατήρησης καμηλοπάρδαλης. Μέσω των μετατοπίσεων διατήρησης, ενισχύονται οι μικροί πληθυσμοί καμηλοπάρδαλης και οι καμηλοπαρδάλεις επιστρέφουν σε περιοχές όπου έχουν εξαφανιστεί τοπικά. Είναι βασικά εργαλεία διατήρησης για τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τις καμηλοπαρδάλεις στην άγρια ​​φύση/

Με την αγορά ενός σετ δώρου "Save Giraffes", συμβάλλετε άμεσα στην διατήρηση των καμηλοπαρδάλων στην Αφρική.

Το σετ περιλαμβάνει την Σόφι την καμηλοπάρδαλη, το Νο1 μασητικό σε όλο τον κόσμο, από 100% φυσικό καουτσούκ και ένα μπρελόκ με το ομοίωμα της Σόφι.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram