Η Stokke παρουσίασε ένα νέο καταπληκτικό προϊόν, που αφορά στο κάθισμα φαγητού της, το Tripp Trapp, αλλά και όχι μόνον, το Stokke Tripp Trapp Newborn Set.

Εδώ βλέπετε το όμορφο βαμβακερό του κάλυμμα που πωλείται χωριστά.

Έτσι τώρα το μωρό σας μπορεί να συμμετέχει την ζωή γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, από την αρχή! Και η Tripp Trapp γίνεται πλέον η μόνη καρέκλα που θα χρειαστεί ποτέ το παιδί σας. Το παιδί σας θα ήθελε να είναι κοντά σας όλη την ώρα, ακόμα και στις στιγμές που κάθεστε για φαγητό ή και για κουβέντα γύρω από το τραπέζι. Ιδού λοιπόν η τέλεια λύση!

Πέρα όμως από αυτό, το Newborn Set μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το Tripp Trapp, σαν ένα κανονικό ρηλάξ στο πάτωμα.
Η κλίση της πλάτης είναι σημαντική για την σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Η σπονδυλική στήλη και οι μύες της πλάτης χρειάζονται την κατάλληλη προστασία, αφού δεν είναι ακόμη πλήρως ανεπτυγμένοι. Το Newborn Set προσφέρει μια υγιή κλίση 38 μοιρών, όταν είναι τοποθετημένο επάνω στην καρέκλα Τripp Trapp, με παράλληλη πλαϊνή προστασία. Όταν πάλι χρησιμοποιείται σαν ρηλάξ, στο πάτωμα, η κλίση της πλάτης είναι στις πιο αναπαυτικές 20 μοίρες.

Τα μωρά αναπτύσσουν τις δυνάμεις τους, όταν κείτονται οριζόντια, ανάσκελα ή μπρούμυτα, χρησιμοποιώντας τους μύες τους για να κινούνται με φυσικότητα. Γι'αυτό και προτείνεται να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα με κλίση για μακριές χρονικές περιόδους (πάνω από 2 ώρες).

Το Newborn Set δεν προϋποθέτει την ύπαρξη και της Tripp Trapp για να χρησιμοποιηθεί σαν ρηλάξ(στο πάτωμα), αλλά μπορεί να τοποθετηθεί ΜΟΝΟΝ επάνω στην Tripp Trapp και σε καμία άλλη καρέκλα!
Ασφάλεια


Tο προϊόν έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2018 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram