Τα iCandy MiChair και Pod εμπνέονται από τους σχεδιαστές επίπλων και είναι σχεδιασμένα για τη μέγιστη διάρκεια χρήσης. Έτσι γίνεται ένα σύγχρονο έπιπλο που ανήκει στο παιδί σας ενώ έχει την αίσθηση ότι εξελίσσεται και μεγαλώνει μαζί του όπως και η καρέκλα MiChair.

Κατάλληλο από τη γέννηση, το Pod της iCandy λειτουργεί σαν ρηλάξ με δύο θέσεις καθ'ύψος που κλειδώνουν, μια για ξεκούραση και μια για παιχνίδι δίνοντας στο μικρό σας ένα κομψό, σύγχρονο άνετο και αναπαυτικό περιβάλλον. Διαθέτει αποσπώμενη μπάρα για το παιχνίδι του για να σας επιτρέπει όποτε θέλετε να το εφαρμόζετε. Το iCandy Pod κλείνει για εύκολη αποθήκευση ενώ τα υφάσματα του είναι αφαιρούμενα, και πλένονται στο πλυντήριο για έξτρα άνεση. Κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι 9 κιλά.

Το iCandy Pod εφαρμόζει επίσης πάνω στη καρέκλα MiChair της iCandy φέρνοντας το μωρό στο ίδιο ύψος με το ύψος του γονιού κατά τη διάρκεια του ταΐσματος για καλύτερη επαφή με το παιδί που είναι τόσο σημαντική για τους πρώτους μήνες.

Χαρακτηριστικά:

Από νεογέννητο μέχρι 9 κιλά
Ύψος: 48,5 εκ.(ψηλότερη εκδοχή), 24 εκ. (στη χαμηλότερη εκδοχή)
Βάρος: 4,3 κιλά

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram