Δημιουργήθηκε από μια νεαρή μητέρα για την προστασία της καισαρικής της τομής. Χάρη στο ευέλικτο και απόλυτα προσαρμόσιμο σύστημα ζωνών, η ζώνη με τα 4 ένθετα όπως το ένθετο με τα κουκούτσια κερασιών ή το ένθετο ψύξης μπορεί να τοποθετηθεί και να χρησιμοποιηθεί κατά περίπτωση.

Η ζώνη - κατάλληλη υποστηρικτική λειτουργία

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη ζώνη και να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα ένθετα ανάλογα με τις ανάγκες σας ενώ τοποθετούνται ακριβώς εκεί που θέλετε. Είναι κατασκευασμένη από μαλακό αλλά συμπαγές ύφασμα ζέρσεϊ. Επιπλέον, δύο ελαστικά κομμάτια είναι ραμμένα εσωτερικά για μεγαλύτερη άνεση πχ. όταν τη δένετε. Η στενή εφαρμογή σας δίνει την αίσθηση ελαφριάς υποστήριξης της κοιλιακής χώρας.

Το μαξιλαράκι με τα κουκούτσια κερασιών – Ευχάριστη και χαλαρωτική θερμότητα

Όλες οι έμπειρες μαμάδες λένε: Τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης είναι συχνά βασανιστήριο οι πόνοι στη πλάτη και ή ένταση που υπάρχει στην περιοχή λόγω του βάρους. Σε αυτή τη περίπτωση, η ευχάριστη θερμότητα του μαξιλαριού με τα κουκούτσια κερασιών μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση με τη βοήθεια της ζώνης για την ανακούφιση από την ένταση. Φυσικά θερμαινόμενο και χαλαρωτικό, το μαξιλαράκι με τα κουκούτσια κερασιών λειτουργεί καταπληκτικά στους προειδοποιητικούς πόνους πριν τη γέννα και στους πόνους στην πυελική χώρα που είναι αρκετά στρεσαρισμένη λόγω της εγκυμοσύνης και της επικείμενης γέννας. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης.

Το ένθετο με το gel - Ιδανικό όταν το έχετε ψύξει

Στη περίπτωση της καισαρικής τομής, το δροσερό μαξιλαράκι με το gel, σε συνεννόηση πάντα με το γιατρό και τη μαία σας, μπορεί να ανακουφίσει την ίαση της πληγής, από προβλήματα πρηξίματος, φαγούρας και μολύνσεων. Επίσης μπορεί να ανακουφίσει και το στήθος από τους επιλόχειους πόνους κατά τη διάρκεια του θηλασμού ακόμα και μετά τον φυσιολογικό τοκετό.

Η ασπίδα - Αποτελεσματική προστασία

Μετά τη καισαρική τομή, η περίπου 16 x 10 εκ. προστατευτική ασπίδα από πούπουλο (εσωτερικά) & ελαφρύ πλαστικό (εξωτερικά) προστατεύει αποτελεσματικά την ουλή από τα χεράκια ή το σωματάκι του μωρού σας, τα ζωηρά αδελφάκια, τα λάστιχα των εσωρούχων και των παντελονιών, τις ζώνες αυτοκινήτου κα.

Το μαξιλάρι από πολυέστερ - Η απόλυτη άνεση στην εφαρμογή

Το συγκεκριμένο μαξιλάρι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ένθετα. Μαζί με τη προστατευτική ασπίδα προσφέρει την απόλυτη προστασία από τυχόν χτυπήματα μετά από τη καισαρική τομή και ταυτόχρονα τη μέγιστη άνεση. Επίσης σε συνδυασμό με τα κουκούτσια κερασιών ή το δροσερό μαξιλαράκι ανακουφίζει ή επιμηκύνει τη διάρκεια της θερμότητας ή της ψυχρότητας χάρη στα μονωτικά χαρακτηριστικά τους.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram