Ένα καινοτόμο προϊόν από τη Stokke για να παίζουν, να μαθαίνουν και να τρώνε! Με το κάθισμα φαγητού Tripp Trapp κάθε παιδί έχει το δικό χώρο στο τραπέζι! Τώρα με το Stokke Table Top μπορούν να παίζουν και να δημιουργούν όσο θέλουν!

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το Stokke Table Top είναι οι έξι διαφορετικές πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα στο δίσκο, δύο για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού (6 μηνών - 2 ετών, 18 μηνών - 4 ετών, 4 ετών - 8+ ετών). Τα θέματα ποικίλουν από χρώματα και ζώα μέχρι νούμερα, σχήματα και γράμματα τα οποία θα εξάψουν τη φαντασία παιδιών και γονιών. Ένα βιβλίο συνοδεύει το δίσκο για να σας δώσει επιπλέον ιδέες για παιχνίδια και απασχόληση!

Το Stokke Table Top είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό δίσκο αφού μαζεύει και περιορίζει οτιδήποτε μπορεί να χυθεί πάνω σ'αυτόν ενώ το παιδί κάθεται. Ενθαρρύνει το παιχνίδι και αναπτύσσει την επικοινωνία του παιδιού με το περιβάλλον του όσο κάθεται να φάει.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram