Το παιδί σας είναι μοναδικό, έτσι γιατί να μην του δώσετε κάτι μοναδικό όπως και εκείνο;

Η Stokke® έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει την δυνατότητα να χαράξετε τη πλάτη της καρέκλας Tripp Trapp® με το όνομα του παιδιού σας και μαζί με τα υπόλοιπα αξεσουάρ μπορείτε να φτιάξετε μια μοναδική Tripp Trapp®.

Σαν μελλοντικοί γονείς πάντα σκεφτόμαστε πως θα ονομάσουμε το παιδί μας. Χαράζοντας μια Tripp Trapp® είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να δείξετε στο παιδί σας ότι αυτή η καρέκλα είναι μοναδική και αποκλειστικά γι' αυτό!

Το όνομα χαράζεται στη πλάτη της καρέκλας με laser. Η χάραξη έχει επεξεργαστεί με ειδικό λάδι έτσι ώστε να διατηρηθεί όμορφα για όλα τα χρόνια χρήσης.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Η προσωποποιημένη Tripp Trapp® είναι μοναδική και φτιαγμένη μόνο για εσάς. Ως εκ τούτου, το όνομα θα πρέπει να είναι σωστά γραμμένο και με τη σωστή ορθογραφία για την αποφυγή τυχόν λαθών. Πριν καταχωρήσετε τη παραγγελία σας παρακαλούμε να γράψτε το όνομα που θέλετε να χαραχτεί με λατινικούς χαρακτήρες, στις σημειώσεις.

Mια χαραγμένη Tripp Trapp® δεν μπορεί να επιστραφεί ή να αλλαχτεί.


Σημαντικές πληροφορίες για τη χρήση και την εργονομία της Tripp Trapp


Δείτε και το σχετικό βίντεο:

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram