Το Pod της Mountain buggy είναι το πιο ελαφρύ και συμπαγές φορητό κάθισμα φαγητού στην αγορά! Με το εύκολα αφαιρούμενο ύφασμά του αποτελεί μία υγιεινή λύση είτε φάτε στο σπίτι, είτε έξω.

Διπλώνει εύκολα για να χωρέσει παντού, στην τσάντα, το καρότσι ή τη βαλίτσα και συνοδεύεται από τη δική του τσάντα μεταφοράς.

Η πλάτη διαθέτει επένδυση για να κάθεται το παιδί άνετα περισσότερη ώρα. Η έδρα του είναι ενισχυμένη και παρέχει σωστή και ασφαλή στήριξη για το παιδί που μεγαλώνει.

Ο αλουμινένιος σκελετός χάρη στις ισχυρές βίδες, θα εφαρμόσει με ασφάλεια σε πάγκους και τραπέζια με πάχος από 1,8 έως 7 εκ. Τα λάστιχα της βίδας το σταθεροποιούν και προστατεύουν την επιφάνεια του τραπεζιού.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram