Η τέλεια επιλογή για τη πρώτη καρέκλα φαγητού του μωρού σας! Η καρέκλα φαγητού της BABYBJÖRN έχει ένα μοναδικό σύστημα ασφάλειας με το δίσκο που κλειδώνει ακριβώς εκεί που κάθεται το παιδί. Παρέχει όμως και ζώνες για επιπλέον ασφάλεια. Αυτό το σύστημα διατηρεί το παιδί σε όρθια θέση κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Καθαρίζεται εύκολα, κλείνει και γίνεται επίπεδη, είναι ελαφριά και μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα όπου και αν πάτε. Κατάλληλη από 6 μηνών μέχρι 3 ετών.

Έξυπνη λύση ασφαλείας
Ο δίσκος της καρέκλας ανοίγει και στο κλείσιμο κλειδώνει και ασφαλίζει. Αυτό κάνει το παιδί σας να μην σηκώνεται στη καρέκλα ή να σπρώχνει το τραπέζι με τα πόδια του.

Ζώνη ασφαλείας για επιπλέον προστασία
Η καρέκλα περιλαμβάνει και ζώνη ασφαλείας εξασφαλίζει ότι το παιδί κάθεται με ασφάλεια στη καρέκλα κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Κλειδαριά εγκεκριμένη για παιδιά
Η καρέκλα έχει κλειδαριά ασφαλείας που μπορεί να ανοίξει μόνο από ενήλικα.

Άνετη για το παιδί
Η κοίλη πλάτη βοηθάει το παιδί να κάθεται σωστά και ο δίσκος προσαρμόζεται όσο το παιδί μεγαλώνει.

Συμπαγής και βολική
Η καρέκλα είναι συμπαγής και εύκολη στο κλείσιμο. Είναι μόνο 25 εκ. πλάτος όταν είναι κλειστή για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Εύκολη στο καθάρισμα
Η καρέκλα έχει λείες επιφάνειες, για να καθαρίζονται εύκολα οι τροφές ενώ ο δίσκος αποσπάται και μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram